Proizvodi | Geodetski instrumenti | Prodaja geodetskih instrumenata i opreme

X11  kontroler

X11 kontroler

Vrlo produktivan s moćnim značajkama, fleksibilno upravljanje komunikacijom i rukovanjem podataka, čvrst i robusan s naprednom GIS aplikacijom

Saznaj više
T17 (model 2018)

T17 (model 2018)

Novi model 2018 - kontroler T17 ima 3,7" Blanview TFT LCD ekran rezolucije 640x480, meku tipkovnicu za unos podataka, i 3.7V promjenjivu Li-Ion bateriju kapaciteta 6500 mAh koja će omogućiti rad do 10 sati.

Saznaj više
H3 Plus (model 2018)

H3 Plus (model 2018)

Kontroler H3 Plus (model 2018) jednostavan je za korištenje, kojeg pogoni snažni Quad-core procesor u kombinaciji s 2GB RAM, ekran je veličine 4,3" WVGA rezolucije 800x480 piksela, te dolazi s Android 6.0 operativnim sustavom i podrškom za 4G LTE.

Saznaj više
S720

S720

Kontroler S720 pokreće Windows Mobile operativni sustav, plus profesionalni procesor velike brzine i RAM, što ga čini izvrsnim alatom u GIS aplikacijama. Izdržljiva i kompaktna izvedba čini ovu jedinicu jednostavnim i produktivnim rješenjem za korisnike na terenu za snimanje.

Saznaj više
K5

K5

K5 usvaja profesionalni GPS modul, 220 kanala, GPS, GLONASS i BDS praćenje, osigurava brže satelitsko praćenje i pouzdaniji rezultat pozicioniranja. Kao jedan od najbolje prodanih proizvoda Južne grupe, K5 se može naširoko koristiti u različitim poljima GIS. Na primjer, istraživanje šumarstva, upravljanje poljoprivredom, istraživanje zemljišnih resursa, detekcija podzemnih cijevi i kabela, geodetska kontrola, itd.

Saznaj više
K6

K6

GIStar (za Android) Potpuno nova profesionalna aplikacija za integraciju GIS-a koja donosi GIS tehnologije za prikupljanje i upravljanje geografskim podacima. GIStar koristi prednosti Android zaslona osjetljivog na dodir, omogućujući vam da dodirnete točke i linije u sustavu crtanje otvoriti trake s alatima sa svim funkcijama koje vam trebaju odmah. Podržava i različite uvozne i izvozne podatke, kao što su shp datoteke, dxf datoteke, kml datoteke i gpx datoteke, koji u potpunosti zadovoljava zahtjeve različitih korisnika.

Saznaj više
Preuzmi cjenik