Proizvodi

Totalna stanica KTS-472R10LC

Totalna stanica KTS-472R10LC

Ovaj model ima operativni sustav WinCE6.0 i napredni softver za mapiranje s grafičkim zaslonom, kao i BT i wifi

1000/2000m

Ekran na dodir

Bluetooth & WiFi

Softver za mapiranje

Domet bez reflektoraVišebojan grafički zaslon, 640x480pBežična komunikacijaGrafički prikaz


SOFTVER ZA MAPIRANJE S GRAFIČKIM PRIKAZOM

Ova napredna totalna stanica koristi seriju softvera za mapiranje po izboru korisnika. Kao što su Microsurvey FieldGenius, KOLIDA Engineering Genius. Korisnik također može prilagoditi svoje programe.

EKRAN NAJVEĆE DEFINICIJE U SVOJOJ KLASI

640x480 LCD zaslon osjetljiv na dodir s obje strane daje geodetima jasno, živopisno i potpuno grafičko okruženje, korisnik može lako pronaći detalje o njihovom crtežu/dizajnu/pozadinskoj karti visoke rezolucije.

BLUETOOTH & WIFI

Vanjski kontroleri mogu se povezati s totalnom stanicom putem Bluetooth™ bežične veze. Prijenos podataka može se realizirati i putem Bluetooth-a i wifi-a.

SENZORI TEMPERATURE I TLAKA

Promjene temperature i tlaka negativno utječu na točnost mjerenja udaljenosti. Smart T-P senzor automatski prati promjene i prilagođava izračune udaljenosti.

MJERENJE NA DALJE

Zahvaljujući visokoučinkovitom EDM-u, 472 ima mjerenja na velikim udaljenostima: 1000/2000m u načinu rada bez reflektora i do 5000m pomoću jedne prizme, s milimetarskom točnošću.

BRZO, TOČNO, POUZDAN EDM

Najveća brzina mjerenja udaljenosti je do 0,1 do 0,3 sekunde, s preciznošću od 2 mm, što svaki posao čini izuzetno isplativim i pouzdanim.

VELIKA MEMORIJA, JEDNOSTAVNO UPRAVLJANJE PODACIMA

Interna memorija od 512 Mb i SD kartica do 32 Gb mogu pohraniti ogromnu količinu podataka. Korisnici ne moraju brinuti o memorijskom prostoru. Jednostavan rad na dodavanju, brisanju, modificiranju, prijenosu podataka. Totalna stanica se može prepoznati kao flash memorijski disk od strane računala.