Proizvodi

X11 kontroler

X11  kontroler

Značajke:

Vrlo produktivan s moćnim značajkama

KOLIDA X11 dolazi s Windows Embedded Handheldom 6,5, 1 GHz procesor i napredni proizvodni proces, koji može voziti bilo koji program podnosi s lakoćom i pružiti korisnicima širi raspon upotrebe i primjene.

Fleksibilno upravljanje komunikacijom i rukovanjem podataka

Ostanite povezani s velikim brojem komunikacija i podataka opcije pohrane. S potpuno integriranom bežičnom tehnologijom (Bluetooth, GSM / UMTS 3.5G, WiFi), izbor dva konektora modula i pohrane podataka pomoću SD kartice ili vanjske memorije stick, KOLIDA X11 spremni su za sve izazove na licu mjesta i u ured.

Izrađen za preživljavanje

Uz čvrst i pouzdan dizajn, uz IP67 certifikat koji ga može dobro zaštititi tijekom rada u bilo kojoj oštri okoliš. KOLIDA X11 je nezavisno certificiran za MIL-STD 810G standardi uključujući pad od 1,5 m i mogu raditi u temperatura od -30 ° C do 60 ° C.

Napredni GIS aplikacija (samo za X11 Pro)

KOLIDA X11 je izgrađen s integriranim snažnim 72 kanala GNSS čip (GPS, GLONASS, BEIDOU, SBAS, QZSS), koji također može proces RTCM2.3 podataka iz CORS. Ove značajke otvaraju vrata na bezbroj mogućnosti primjene, što ga čini idealnim za GIS geodetske i druge aplikacije temeljene na GPS / mapiranju

PREUZIMANJE BROŠURE

Tehničke specifikacije