Proizvodi

Mobile Mapping System V100

Mobile Mapping System V100

Mala investicija, sjajan povrat! Kolida V100 snima 3D podatke i slike učinkovito i pouzdano.

1.5 kilogram

300,000 pts

30 Mega Pixel

5-10 puta

Najlakša u klasiprikupljeno po sekundiBojama bogata panoramska slikaPoboljšana radna efikasnost

Manji i lakši uz jednostavno rukovanje

V100 je najkompaktniji i najlakši mobilni sustav za mapiranje na tržištu. Glavno tijelo V100 teži samo 1,5 kg (bez kamere), lako se nosi, lako se instalira i lako održava.

Masovno prikupljanje podataka u kratkom vremenu

V100 sustav sastoji se od Velodyne VLP-16 LiDAR senzora, dvofrekventnog GNSS sustava za pozicioniranje i orijentaciju, panoramske kamere od 30 megapiksela, inercijske mjerne jedinice i središnje upravljačke jedinice. Može prikupiti 300 000 bodova u sekundi na udaljenosti od 100 m, uz minimaliziranu nijansu skeniranja.

U usporedbi s tradicionalnim izmjerama terena, pomoću V100 mobilnog sustava za mapiranje, prikupljanje podataka na terenu bit će 5 do 10 puta brže, ukupno vrijeme posla je 2 do 6 puta brže, a troškovi će se smanjiti za više od 40%.

Ušteda novca

Sustav se može koristiti za mjerenje kolnika, željeznice, plovnog puta, neba. Njegov princip dizajniranja je rad u složenom okruženju misije. Tako korisnik može izbjeći preklapanje ulaganja i rasipanje kapitala.

Radite tamo gdje drugi ne mogu

V100 ne samo da se može postaviti na kopno, već se može postaviti i na bespilotnu letelicu s više rotora, kako bi se izmjerio objekt ili mjesto koje sustav za mjerenje tla ne može izmjeriti. Na primjer, vrh zgrade, električni toranj, dalekovod, kuće uz cestu, ispod prostora povišene ceste i mosta, prašuma.

Povećajte korištenje podataka

KOLIDA Z-Lab Data Processing Suite može klasificirati i obraditi geo-referentne podatke, oblak točaka, sliku, a zatim izvađene podatke izvesti u GIS i CAD isporuke. Podaci u standardnim formatima datoteka omogućuju korisnicima da ih lako uključe u postojeće tijekove rada i poslovne procese. Jednokratno mjerenje, višestruka korist.