Proizvodi

Kolica za mjerenje geometrije kolosijeka Measlley IV

Kolica za mjerenje geometrije kolosijeka Measlley IV

Kolica za mjerenje geometrije kolosijeka Measlley IV

POPIS KONFIGURACIJE PROIZVODA

ZNAČAJKE PROIZVODA

Strukturna stabilnost

Dvostruka greda I-tipa; dvostruki izolirani valjak u obliku slova T; trokutasta struktura gornje šine s dvostrukom gredom osigurava jedinstvenost gornje šine i izbjegava nestabilnost kratkog T-oblika. Integrirani okvir tijela, bez geometrijskih odstupanja uzrokovanih demontažom.

Dizajn modularizacije

Lako se sastavlja i održava. Senzor, DPU, bežični radio i vanjska baterija koriste modularni dizajn, mogu se neovisno zamijeniti. Uređaji su povezani linijskim konektorima, ne zahtijeva lemljenje, što je prikladno za dijagnostiku kvarova na licu mjesta, održavanje i zamjenu opreme. Podaci su dvosmjerne sigurnosne kopije u stvarnom vremenu, bez provjere nakon zamjene dijelova.

Tablet PC industrijske klase

Panasonic potpuno robusni tablet PC FZ-GI (zadovoljava američki vojni standard MIL-810G standard, vodootporan, otporan na prašinu do IP65 standard, udar / udar / široka temperatura, prošao je test pada 180 cm) kao terminal za prikupljanje mjernih podataka, prilagođavajući se surovo radno okruženje na terenu, a zaslon je vidljiv pod izravnom sunčevom svjetlošću.

Dugotrajno

S punjivom baterijom velikog kapaciteta koja izravno napaja sebe i tablet računalo. Baterija se može koristiti 30 sati nakon što je potpuno napunjena.

Stalna komunikacija

4.0 Bluetooth veza između vlastitih uređaja, stabilna i pouzdana. Komunikacija s totalnom stanicom putem radio stanice i pouzdana komunikacijska udaljenost veća od 200 metara.

Donji gubitak

Izolirani keramički kotač, obrađen preciznom obradom, obod je gladak, postojan i otporan na habanje dok kotač radi, brzina trošenja / 500km≤0,03 mm.

Sigurna pouzdanost

Tijelo je izolirano u tri dijela kako bi se osiguralo da se lijeva i desna tračnica međusobno ne provode tijekom operacije. Udovoljava propisima o sigurnom radu za otkrivanje kolosijeka tijekom izgradnje i održavanja pruge.

Brzo mjerenje

Opremljen senzorima visoke preciznosti kao što su mjerač i vodoravni senzor; prilagođavanje tračničkom mjerenju tramvaja; s neovisnim vodećim kotačima i mjernim kotačima, može trčati na stazi glatko i ravnomjerno, te potpuno brzo dinamičko mjerenje; Podržava mjerenje tračnica tramvaja.

Precizno mjerenje

Mehanizam za pričvršćivanje prizme cilja postavljen je u sredini grede. Pomoću ciljane prizme i precizne automatske totalne stanice može statički izmjeriti stazu i fino prilagoditi tračnicu. Usvojena je visoko precizna sferno kutna prizma, bez postupka odbijanja i prelamanja konvencionalnog stakla s prizmom, slabljenje raspona laserske energije je minimalno.

PRIMJERI PRIMJENE

MEASLLEY-IV uspješno je primijenjen u liniji metroa Guangzhou 21 (listopad 2017.), željezničkoj pruzi Chengdu-Guiyang (studeni 2017.), metrou Wenzhou itd. Korisnici su ga jednoglasno pohvalili i vjerovali mu.

Specifikacije