Proizvodi

K9S IMU

K9S IMU

Tehnologija inercijalnih mjerenja, 555 kanala, dvostruka baterija koja se može vruće zamijeniti, alat za produktivnost orijentiran ka budućnosti.

IMU

555 kanala

8 km

Dvostruke baterije

Tehnologija snimanja nagiba 2 cm / 60 °Praćenje svih signala sazviježđa
Ugrađeni radni domet UHF radijaMogućnost zamjene vrućim i dodatni izvor energije

Napredniji GNSS motor

Sadrži snažnu 555-kanalnu GNSS matičnu ploču, K9S IMU može pratiti i obrađivati sve postojeće satelitske konstelacije. Pomoću BEIDOU (COMPASS) signala brzina prikupljanja podataka i stabilnost GNSS signala znatno su poboljšani u odnosu na staru generaciju tehnologija.

Radite sigurnije i lakše

Zahvaljujući tehnologiji inercijskog mjerenja, K9S IMU omogućuje korisniku da izvrši snimanje nagiba s maksimalnim kutom nagiba od 60 °. Centriranje nije nužno, tako da geodeti mogu ostati u sigurnom položaju kada mjere na autocesti i ne trebaju kročiti u vodu.

Brzo i točno

Kao na senzor nagiba, na inercijalnu mjernu jedinicu više ne utječe zemaljsko magnetsko polje i ne zahtijeva korekciju. Može se aktivirati i početi raditi u samo nekoliko sekundi, ovo brzo pozicioniranje povećat će brzinu mjerenja za više od 20%.

Kombinirani algoritam IMU + GNSS može brže dobiti fiksno rješenje i održati rezultate mjerenja stabilnijima, točnost je do 2 cm.

Izmjerite tamo gdje drugi ne mogu

Kut zida? Bodovi ispod cijevi? Bodovi zauzeti automobilom? Ti ciljevi više nisu dostupni ..

Radio-veza dugog dometa

Ugrađeni radio SDL400 može slati signal do 7 km u gradskom području, 8 km u prigradskom naselju. Maksimalna pokrivenost je do 200 kvadratnih kilometara, prikladno da više rovera radi istovremeno.

Mjerenje bez prepreka

U teškom okruženju možete izgubiti vezu s baznom stanicom ili VRS mrežom. Nemojte se razočarati, možete odabrati jedan od tri načina kreativnog rada da biste nastavili s anketiranjem bez ometanja. (Repeater / usmjerivač / mobilna referentna stanica)

Protu-smetnje

Ugrađeni radio SDL400 ima mogućnost zaštite od smetnji, tako da K9S IMU može raditi u blizini elektrane, transformatorske stanice, mobilnog signalnog tornja i drugog izvora smetnji.

Praktične funkcije

K9S IMU koristi Linux sustav, pomaže geodetima da lakše, brže i preciznije izvršavaju svoje zadatke pružajući iznimnu kvalitetu i inovativne značajke.

Specifikacije