Proizvodi

K3K

K3K

Izuzetno male veličine, 555 kanala, podržavaju sve konstelacije, poboljšana sposobnost primanja BEIDOU signala.

820 grama

555 kanala

14 sati

UHF

Najlakši u razreduPraćenje svih signala sazviježđaNeprekidnog radaUgrađeni radio

 

Napravili smo ga malog da vam smanjimo umor

Promjer K3K je samo 13 cm, visina samo 8,53 cm, a težina samo 820 g. Mala je poput jabuke koju je možete čak i staviti u džep.

600 kanala, Poboljšani BEIDOU.

K3 je opremljen GNSS pločom serije Kolida K800 serije koja ima 600 kanala i sposobna je podržati više satelitskih zviježđa: GPS, GLONASS, BEIDOU i GALILEO, uključujući najnoviji sustav Beidou-3.

Integracija visoke tehnologije

GNSS antena, Bluetooth, wifi modul integrirani su u jednu ploču, što pomaže uštedjeti unutarnji prostor K3, čineći signal boljim i performanse stabilnijim.

Potpuno zapečaćen, robustan i izdržljiv

K3 prirodno može izdržati pad od 2 metra na cementnu podlogu i potpuno zaštićen od puhanja prašine. Dovoljno je 4 sata brzog punjenja da K3 omogući 14 sati korištenja.

Novi kofer za lako nošenje

Dimenzija nove torbe za nošenje K3 je samo 37 cm x 30,5 cm x 16,9 cm, a instrument unutar nje teži samo 4,9 kg. Kućište je izrađeno od materijala otpornih na habanje.

Praktične funkcije

Pogledajte što drugi ne mogu. K3 koristi Linux sustav, pomaže geodetama da lakše, brže i preciznije izvršavaju svoje zadatke pružajući iznimnu kvalitetu i inovativne značajke. (trenutno K3 ne podržava funkciju snimanja nagiba i SMS daljinskog upravljača.)