Proizvodi

K30 PRO

K30 PRO

Najbolji model obitelji Kolida GNSS! Najbolja preciznost i stabilnost!

IMU

336/672 kanala

L-pojas

Ultra robustan

Tehnologija snimanja nagiba 2 cm / 60 °Praćenje svih signala sazviježđaPrecizno pozicioniranje u jednoj točkiIznimna robusnost

 

Vodeći u svijetu GNSS motor

Maxwell 7 GNSS motor unutar K30 PRO pruža ultra brzu brzinu pozicioniranja, obično započinje praćenje satelitskog signala u roku od 5 sekundi nakon uključivanja, koordinate se mogu dobiti u roku od 10 sekundi.

Nastavite raditi i u trenutku gubitka signala

Ova nova funkcija omogućit će vam da nastavite raditi nekoliko minuta kada radio ili mobilni signal postanu vrlo loši ili čak izgube u slijepom području. Točnost je do 2 cm.

Star-Link - Beskrajna sloboda

Dostupna je usluga korekcije Star-Link s točnošću od 2 cm! Nakon pretplate na nju, geodeti mogu raditi gotovo bilo gdje u svijetu bez bazne stanice ili VRS mreže. Idealno rješenje za snimanje i mapiranje, istraživanje prirodnih resursa u udaljenom području.

Intuitivan i živopisan zaslon

K30 Pro ima šareni zaslon od 1,3 inča, koji u potpunosti prikazuje podatke mjerenja i postavke te pruža jasnu vidljivost pod sunčevom svjetlošću. Osigurava da su sve informacije pod vašom kontrolom.

Više slobode u radu

Korištenjem zaslona osjetljivog na dodir na K30 Pro, korisnici mogu upravljati GNSS prijemnikom kao svojim pametnim telefonom. Korištenje dodirnog zaslona i tipki učinit će tijek rada lakšim i bržim.

Novi radio, Farlink Tech

Farlink tehnologija razvijena je za slanje velikog broja podataka i izbjegavanje gubitka podataka.

Ovaj novi protokol poboljšava osjetljivost hvatanja signala s -110db na -117db, tako da K30 može odašiljati na udaljenosti od 10 km uz potrošnju od samo 1 vata i na udaljenosti od 15 km uz potrošnju od 3 vata (u optimalnim uvjetima okoline).

Radite duže, zaustavljajte se manje

Zahvaljujući dizajnu operativnog sustava niske potrošnje, K30 Pro može raditi do 10 sati u RTK osnovnom načinu rada i do 25 sati u rover načinu rada, do 27 sati u statičkom načinu rada. (temperatura okoline je 25 ℃)

K30 Pro se može puniti pomoću Type-C USB konektora.

Stalno unaprijeđeno inercijsko mjerenje

KOLIDA inercijalni senzor 3. generacije i algoritam su sada uključeni. Radna brzina i stabilnost poboljšani su za 30% u odnosu na posljednju verziju. Kada se fiksno GNSS rješenje izgubi i ponovno oporavi, inercijski senzor može ostati u radnom statusu za nekoliko sekundi, nema potrebe trošiti vrijeme da se ponovno aktivira.

Kut nagiba je do 60 stupnjeva, točnost je do 2-3 cm (kada je kut nagiba unutar 30°), 5 cm (kut nagiba unutar 60°)

Nova aplikacija. Nova produktivnost

Windows CE kontroler podataka je prestara tehnologija?

Nema problema. Jednostavno koristite Ksurvey, Field Genius Android, SurvX aplikaciju na svom pametnom telefonu ili tabletu.

Uživajte u glatkom radu Android platforme!

Naknadna sofverska obrada potpuno besplatno

Verzija 2022 KOLIDA GEO Office integrira statičku obradu podataka i kinematičku prilagodbu podataka (funkcija duge osnovne linije obrade nije obavezna)

Tehničke specifikacije