Proizvodi

K3 IMU

K3 IMU

Ultra lagan i moćan GNSS ROVER koji pokriva vaše trenutne i buduće potrebe.

 

IMU

1598 kanala

0,69 kg

SPC

Tehnologija snimanja nagiba 2 cm / 60 °Praćenje svih signala sazviježđa
Ultra lagan i maliNova struktura sustava


Najbolji u klasi GNSS motor

Integrirana napredna 1598-kanalna GNSS tehnologija pomaže K3IMU u prikupljanju signala iz GPS-a, Glonassa, Beidoua, Galilea, QZSS-a, posebno najnovijeg BeiDou III. Uvelike je poboljšana kvaliteta podataka i brzina primanja satelitskog signala za GNSS snimanja.

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji u svakodnevnome radu uspijevamo koristiti više od 40 dostupnih satelita. Na priloženoj fotografiji prikaz gdje vidimo 39, a u rješenju koristimo 36 satelita

"SoC", Nova struktura sustava

"SOC" znači "Sustav na čipu", ovaj novi dizajn integrira nekoliko pojedinačnih hardverskih modula u jedan mikročip. Prijemnik može biti puno lakši i manji, sustav radi stabilnije i brže, brzina bluetooth veze je brža. "High-Low Frequency Integration" antena može učinkovito eliminirati nepouzdan signal.

Konstantno unapređivano Inercijalno mjerenje

KOLIDA inercijalni senzor 3. generacije i novi algoritam su dio ovog uređaja. Radna brzina i stabilnost poboljšani su za 30% u odnosu na posljednju verziju. Kada se fiksno GNSS rješenje izgubi i ponovno vrati, inercijalni senzor može ostati u radnom statusu nekoliko sekundi, nema potrebe trošiti vrijeme da se ponovno aktivira...

Kut nagiba je do 60 stupnjeva, točnost je do 2 cm.

0,69 kg, Udobno iskustvo rada

K3 IMU je ultra lagan, ukupna težina je samo 0,69 kg uključujući bateriju, čak 50% lakši od tradicionalnog GNSS prijemnika. Lagan dizajn smanjuje umor geodeta, povećava njihovu mobilnost, a posebno je koristan za rad u izazovnom okruženju.

Ogroman skok u trajanju baterije

Zahvaljujući bateriji velikog kapaciteta i inteligentnom planu upravljanja energijom, K3 IMU može raditi do 12 sati u RTK radio rover modu, do 15 sati u statičkom modu. Priključak za punjenje je Type-C USB, korisnici mogu odabrati brzi punjač KOLIDA ili vlastiti punjač za pametni telefon ili power bank za ponovno punjenje.

Jednostavan rad

K3 IMU se može jako brzo povezati s RTK GNSS mrežama putem Android kontrolera ili pametnog telefona sa KOLIDA softverom za prikupljanje podataka na terenu, da radi kao mrežni rover, a također može raditi i kao UHF radio rover pomoću internog radio modema.

Novi radio, Farlink Tech.

Farlink tehnologija razvijena je za slanje velikog broja podataka i izbjegavanje gubitka podataka.

Ovaj novi protokol poboljšava osjetljivost hvatanja signala s -110db na -117db, tako da K3IMU može uhvatiti vrlo slab signal s udaljene bazne stanice.

Praktične funkcije

K3 IMU koristi Linux sustav, pomaže geodetima da lakše, brže i točnije ostvare svoje misije i isporuče podatke iznimne kvalitete sa inovativnim značajkama.

Nova aplikacija. Nova produktivnost

Windows CE kontroler podataka je prestara tehnologija?

Nema problema. Jednostavno koristite Ksurvey, Field Genius Android, SurvX aplikaciju na svom pametnom telefonu ili tabletu.

Uživajte u glatkom radu Android platforme!

Softver za naknadnu obradu podataka - besplatno

KOLIDA GEO Office integrira

statičku obradu podataka i kinematičku prilagodbu podataka

Specifikacije