Proizvodi

K20s

K20s

692 kanala GNSS matična ploča, podržana sva zviježđa. Inercijalna tehnologija mjerenja, OLED zaslon

IMU

692 kanala

8 km

Inovacije

Tehnologija snimanja nagiba 2 cm / 60 °Praćenje svih signala sazviježđaUgrađeni radni domet UHF radija10 novih programa

Napredniji GNSS motor

Uz snažnu 692-kanalnu GNSS matičnu ploču, K20 mogu pratiti i obrađivati sva postojeća satelitska sazviježđa. Pomoću BEIDOU (COMPASS) signala brzina prikupljanja podataka i stabilnost GNSS signala znatno su poboljšani u odnosu na tehnologiju stare generacije.

10 Inovacija za povećanje učinkovitosti

Više od 10 programa ili funkcija redizajnirano je kako bi vam radni postupak bio jednostavniji i uglađeniji, omogućili vam lakši i ugodniji rad, pomažući vam u postizanju pouzdanijih rezultata rada.

Izdržljiviji i robusniji

K20s je potpuno zapečaćen, ima IP 68 razinu zaštite.

Ugrađena baterija ima kapacitet od 10.000 mAh i može raditi 8 do 14 sati kao RTK rover, uz samo jedno punjenje.

Radite sigurnije i jednostavnije

Zahvaljujući tehnologiji inercijskog mjerenja, K20s omogućuje korisniku da izvrši snimanje nagiba s maksimalnim kutom nagiba od 60 °. Centriranje nije nužno, tako da geodeti mogu ostati u sigurnom položaju kada mjere na autocesti i ne trebaju kročiti u vodu.

Brzo i točno

Kao na senzor nagiba, na inercijalnu mjernu jedinicu više ne utječe zemaljsko magnetsko polje i ne zahtijeva korekciju. Može se aktivirati i početi raditi u samo nekoliko sekundi, ovo brzo pozicioniranje povećat će brzinu mjerenja za više od 30%.

Kombinirani algoritam IMU + GNSS može brže dobiti fiksno rješenje i održati rezultate mjerenja stabilnijima, točnost je do 2 cm.

Izmjerite tamo gdje drugi ne mogu

Kut zida? Bodovi ispod cijevi? Bodovi zauzeti automobilom? Ti ciljevi više nisu dostupni ..

Radio-veza dugog dometa

Ugrađeni radio SDL400 može slati signal do 7 km u gradskom području, 8 km u prigradskom naselju. Maksimalna pokrivenost je do 200 kvadratnih kilometara, prikladno da više rovera radi istovremeno.

Mjerenje bez prepreka

U teškom okruženju možete izgubiti vezu s baznom stanicom ili VRS mrežom. Nemojte se razočarati, možete odabrati jedan od tri načina kreativnog rada da biste nastavili s anketiranjem bez ometanja. (Repeater / usmjerivač / mobilna referentna stanica)

Protu-smetnje

Ugrađeni radio SDL400 ima mogućnost sprečavanja smetnji, tako da K20 mogu raditi u blizini elektrane, transformatorske stanice, mobilnog signalnog tornja i drugog izvora smetnji.

Praktične funkcije

K20s koristi Linux sustav, pomaže geodetama da lakše, brže i preciznije izvršavaju svoje zadatke pružajući iznimnu kvalitetu i inovativne značajke.

Specifikacije