Proizvodi

HX-U202 35W Radio

HX-U202 35W Radio
  • Bežično daljinsko rješenje
  • Alat za teške uvjete rada za vanjsku uporabu
  • Pouzdan prijenos podataka

BEŽIČNO DALJINSKO RJEŠENJE

HX-U202 je IP67 (NEMA6) klasificiran UHF radijski modem velike snage (35W) i širokog raspona ugađanja. Dizajniran je za jednostavnu mobilnu uporabu u zahtjevnim terenskim uvjetima. Prema IP67 standardu, kućište i priključci U202 su vodonepropusni i osigurani od prašine.

Osim velike izlazne snage i širokog raspona ugađanja, razmak između kanala može se odabrati i na 12,5 ili 25 kHz. U202 je opremljen digitalnom cijevi, četiri LED i tri tipke, koje služe za označavanje trenutnog radnog statusa, kao i za promjenu radnog kanala i razine snage radio modema.

S našim radio modemima, postavljanje lokalne mreže za prijenos podataka je brzo i isplativo. Vaša bežična mreža ovisi i ne uključuje usluge operatora. Trošak rada je ili besplatan ili fiksan, ovisno o korištenoj frekvenciji.

Radijski modemi U202 pružaju pouzdanu podatkovnu komunikaciju u stvarnom vremenu na udaljenosti od desetaka ili stotina metara do oko 20 kilometara.

U202 radio modemske mreže su fleksibilne, lako se šire i mogu pokrivati ​​širok raspon rješenja od jednostavnih point-to-point veza do velikih mreža koje obuhvaćaju stotine modema. Čak i za proširene mreže, potrebna je samo jedna radna frekvencija.

Visoko izdržljivi alat za vanjsku uporabu

U202 je IP67 klasificiran UHF radijski modem s odašiljačem velike snage (35W), širokim rasponom ugađanja od 60 MHz (410-470 MHz) u jednom hardveru i odabranim razmakom kanala.

U202 je posebno prikladan za mobilne terenske primjene (npr. Geodetske izmjere) u različitim vremenskim uvjetima. Zahvaljujući visokoj prijenosnoj snazi, priključne udaljenosti veće od 20 kilometara mogu se pokriti u povoljnim uvjetima.

S digitalnom cijevi i LED-om korisnik može pratiti trenutno radno stanje (broj kanala) kao i stanje (razinu snage) radijskog modema.

Pouzdan prijenos podataka

U U202, stopa pogreške se minimizira pomoću prethodne provjere i ispravljanja paketa podataka. U Forward Error Correction (FEC), podatkovni paketi su podijeljeni u nekoliko blokova. Radio modem dodaje informacije o korekciji unutar blokova tijekom prijenosa.

Tehničke specifikacije