Proizvodi

GreenValley LiGrip O1 Lite

GreenValley LiGrip O1 Lite

LiGrip O1 Lite najnovija je generacija laganih proizvoda u seriji ručnih uređaja GreenValley LiGrip. Ima integrirani dizajn i podržava različite metode mapiranja, uključujući RTK-SLAM, PPK-SLAM i SLAM. Može u stvarnom vremenu ispisati visoko precizne LAS podatke oblaka točaka u pravim bojama s apsolutnim koordinatama.

LiGrip O1 Lite može biti opremljen RTK modulom i teleskopskim stupom, što ga čini prikladnim za primjene kao što su mjerenje tlocrta, istraživanje rudnika, mjerenje zaliha i mjerenje fasada. U kombinaciji sa softverom LiDAR360 i LiDAR360MLS, korisnicima pruža učinkovitije rješenje "ključ u ruke".

PREUZMITE BROŠURU

Dugotrajna baterija od 3 sata

LiGrip O1 Lite, opremljen baterijom visokog kapaciteta od 47,5 Wh, nudi produženi rad od 3 sata. Promijenite bateriju jednom kako biste zadovoljili svoje dnevne radne potrebe.

Lagani dizajn od 1 kg

LiGrip O1 Lite ima integrirani dizajn, čineći cjelokupni izgled jednostavnijim i lakšim za rukovanje.

Višestruke metode mapiranja

RTK-SLAM, PPK-SLAM i SLAM

Obrada i mapiranje u stvarnom vremenu

LiGrip O1 Lite podržava računanje u stvarnom vremenu, bojanje i mapiranje, generirajući visoko precizne podatke oblaka točaka LAS u pravim bojama s apsolutnim koordinatama položaja. Rezultati su spremni za trenutni izvoz i upotrebu.

Globalni RTK modul

LiGrip O1 Lite ima ugrađeni 4G globalni komunikacijski modul i plug-and-play bežični vanjski 4G modul, koji nudi jednostavno postavljanje i trenutnu funkcionalnost.

Podržava PPK/RTK dvostruko diferencijalno pozicioniranje

Tijekom rada možete odabrati diferencijalni način rada na temelju svojih potreba i uvjeta na terenu. Apsolutna točnost pozicioniranja doseže 5 cm.