Proizvodi

GreenValley LiGrip H300

GreenValley LiGrip H300

Otkrijte najnoviju inovaciju u seriji ručnih uređaja GreenValley LiGrip, LiGrip H300. Ovaj elegantni i kompaktni uređaj nudi lagano rukovanje, jednostavno rukovanje i raznovrsne mogućnosti ugradnje. Sa svojim naprednim, LiGrip H300 može brzo uhvatiti opsežne podatke o sceni na različitim platformama, kao što su ručni uređaj, ruksak, montiran na vozilo i dron.

Iskusite snagu višestrukih visokopreciznih metoda mapiranja, uključujući SLAM, PPK-SLAM i RTK-SLAM, što vam omogućuje brzo prikupljanje podataka oblaka točaka s apsolutnim koordinatama. U kombinaciji sa GreenValleyjevim softverom LiDAR 360 i LiDAR 360MLS koji je sam razvio, LiGrip H300 bez napora rješava izazove posljednje milje u kartiranju, rudarstvu, šumarstvu i istraživanju cestovne imovine.

PREUZMITE BROŠURU

Snažan senzor

Sa svojim naprednim senzorima, LiGrip H300 može brzo uhvatiti opsežne podatke o sceni, domet skeniranja do 300 m i brzinu skeniranja do 640 000 točaka/s. Uz 1-inčnu CMOS odvojivu panoramsku kameru, njezina rezolucija slike može biti 6528×3264.

Višestruke metode mapiranja

LiGrip H300 omogućuje vam da iskusite snagu višestrukih visokopreciznih metoda mapiranja, uključujući SLAM, PPK-SLAM i RTK-SLAM, i brzo prikupljanje podataka oblaka točaka s apsolutnim koordinatama.

Nosač za više platformi

S raznovrsnim mogućnostima postavljanja, kao što su ručni uređaj, ruksak, montiranje na vozilo i dron, LiGrip H300 bez napora rješava izazove posljednje milje na terenu, šumarstvu, rudarstvu, dalekovodima, 3D zgradama, pregledu cestovne imovine itd.