Proizvodi

GreenValley LiGrip H120

GreenValley LiGrip H120

LiGrip H120 ručni rotirajući laserski skener nova je serija proizvoda koju je lansirao GreenValley International.

Proizvod ima jednostavan dizajn, kompaktno kućište, lagan ručni, praktičan rad i fleksibilnu instalaciju; s raznim senzorima može brzo snimiti širok raspon scena podataka; podržava rad s više platformi i više načina rada te kombinira LiDAR i SLAM algoritme za postizanje integriranog mjerenja na više scena u zatvorenom prostoru.

Uz GreenValleyjev softver za obradu oblaka točaka LiFuser-BP koji je samostalno razvio, podaci oblaka točaka mogu se brzo naknadno obraditi.

PREUZMITE BROŠURU

Vrhunski SLAM algoritam

Koristeći GreenValleyjev SLAM (Simutaneous Localization And Mapping) algoritam koji je vodeći u industriji, LiGrip pruža točno pozicioniranje u stvarnom vremenu dok mapirate svoja okruženja.

Multi-platforma

Podržava ručne platforme, ruksake, vozila i druge operativne platforme kako bi se postigla potpuna pokrivenost zahtjeva prikupljanja u različitim scenarijima, što uvelike poboljšava učinkovitost rada

Više načina rada

Podržava dva načina rada: mobilni WIFI (sve-u-jednom kit) i rad bez klijenta (sa ugrađenim ručnim uređajem), koji se može odabrati prema radnom okruženju