Proizvodi

Digitalni niveliri KL-15, KL-07

Digitalni niveliri KL-15, KL-07

Digitalna razina visoke točnosti KL-07, KL-15

PREUZIMANJE BROŠURE

Značajke

Jednostavan za korištenje

Samo usmjerite, usredotočite se i jednostavno gurnite crveni gumb da poduzmete mjerenje. Jednostavnim jednim gumbom, Kolida KL-07 / KL-15 ne treba intenzivno trenirati. Predinstalirani mjerni programi također će pomoći različitim zadacima izravnavanja i priloženim proračunima.

Digitalno čitanje

Stabilnost i brzina, pod različitim uvjetima okoliša. Čak i kada je površina osoblja djelomično zasjenjena (manje od 30%), Kolida KL-07 / KL-15 odmah pruža pouzdane rezultate. Bar kod na osoblju određuje visinu i udaljenost koja se prikazuje na vrlo vidljivom LCD zaslonu.

Visoka preciznost

Pogreška u smanjenju funkcija, kao što su programi BFFB / BBFF / BF / BIF / OUTWARD / RETURN u cestovnom pregledu, prosječni način mjerenja, donosi točniji rezultat. KL-07 / KL-15, za mjerenje visine s standardnom devijacijom od 1/2 mm na km dvostruko izravnavanje.

Rad bez papira

Spremite svoj rad automatski u internu memoriju ili SD karticu, s ugrađenom memorijom za pohranu do 20'000 bodova. Nakon mjerenja možete ih preuzeti i prenositi za daljnje izračune na Windows Notepad na PC putem SD kartice.

Tehničke specifikacije